Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nagrody i postacie

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pare pytan wiec zeby sie nie rozpisywac :

1. Jestem w gold V i mam 42 punkty czy moge jakos zamrozic to zeby poprostu nie spasc i dotrzymac do konca sezonu zeby dostac skorke do elise? ( mozna nie grac rankedow w ogole i nie spasc?)

2. Jakie znacie "troll postacie" ktore daja rade. Chodzi mi o np. granie kennenem czy oriana pod ad carry

u1lc.png
Opublikowano

1. Nie spadniesz z golda przegrywając rankedy. Gdy nie będziesz grał przez 28 dni co tydzień będzie Ci odbierało LP-wtedy możesz spaść do silvera.

Aczkolwiek mógłbyś przegrać 100 rankedów pod rząd i nie spadniesz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

1. Zagraj jednego rankeda tak 4 października i wtedy nie będziesz musiał grać więcej i nie spadniesz.

2. Nie jestem pewien czy jest "troll postacią", ale napiszę: AP Ezreal oraz AP/AS Varus.

Rafaljesthardkor_euw_17_5_logo.png

Opublikowano

Graj i tak nic nie stracisz-polecam Ci próbowanie carrowania na topie postaciami takimi jak : wukong,talon,volibear,fiora itp .

Opublikowano

Troll postać, hmm chodzi Ci o Trundle? ;)

Co do 1 pytania to tak jak już powiedziano, nie ma opcji żebyś spadł przegrywając, aczkolwiek miej na uwagę że jeżeli będziesz wszystko przegrywał to w końcu Twoje MMR (ukryte elo) będzie na poziomie Brązu V i przełoży się to na kolejny sezon - zaczniesz z bardzo niskiej pozycji. Więc dobrą opcją jest po prostu granie jednej gry co 27 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...